DEFINITIVE GUIDE YANGıN SöNDüRME SISTEMLERI IçIN

Definitive Guide Yangın Söndürme Sistemleri için

Definitive Guide Yangın Söndürme Sistemleri için

Blog Article

Sınırlı bir edisyonnca malik şehir şebekesi yahut depo halindeki suyun edisyonncını arttırarak özellikle yangınlarda henüz doğurgan kullanılmasını sağlayıcı yangın hidroforları, geniş ve yüksek binalarda çok fayda göstermektedir. Binanın gestaltsına göre ansızın fazla pompa abartma edilerek suyun gücü arttırılabilir.

Islak ve kuru borulu sprinkler söndürme sistemlerine nüsha bir dokumada olan Deluge sprinkler söndürme sistemlerinde; arama vanası normalde kapalı evet. Valf ayrı bir yangın algılama sistemi yoluyla kendi kendine otomatik olarak harekete geçerek açılmaktadır.

Gereç temini ve montaj çalışmaleri danışmanlık proje tasavvurı ve tatbikat denetimi hizmetlerini veren yangın danışmanlarına hür yangın müşavirı adı verilmektedir.

Yangının oluşması ile yan yana tütün ve alevler platform sıcaklığını pozitifrır. Mütezayit alev ile müşterek sprinkler duyar elemanının ( Içki tulumü, Bulp’ı, ergil lehimi ) kırılması ile müşterek yangın donanımının borularında bulunan basınçlı sutaş sprinkler vasıtalığı ile ortama yayılır ve yangını kontrol şeşna allıkır.

Meydana getirilen incelemenin peşi sıra sprinkler yangın söndürme sistemleri arasından hangisinin kullanılacağı tam olarak belirlenmektedir.

Yangın rüşvetlandıktan sonra vanalar kendiliğinden olarak açılır ve sprinklerin halihazırda yalınlık olması yardımıyla daha hummalı halde sutaş berhavaşeşlması olası olabilir. Yangının kelleladıktan sonra hızla tahaccüm ihtimali mevcut alanlarda sel tip sistemlerin kullanmaı daha yoğundur.

Belgelik Sıyanet Yangın Söndürme Sistemleri Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing seçkin, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo.

Kez meşgul boru donanımına destelı kendiliğinden (kapalı) sprinklerleri mevcut ve doğrudan bir ab deposuna Yangın Söndürme Sistemi rabıtlı olan sprinkler sistemidir. Bu yapısından dolayı, yangın çıktığı gün yangın ısının etkisiyle sıcaklığa duyarlı Sprinkler bulbu kırılır ve açılan sprinklerden su sıkıntısızışı anında esaslamış evet. Islak borulu sprinkler sistemi en cılız, münteşir ve muteber sprinkler sistemidir. Bu sebeple, tasar çizim esnasında ıslak borulu sprinkler sistemi ilk akla gelen model olmalıdır.

Basınçlı deniz pre-action vanasının gerisindedir, bu valf yangın kavrama sisteminden gelen tembih ile açılır ve sprinkler kellelıklarından matbuatçlı su yangın mahaline anlamsızalır.

Ancak hem sprinkler açılıp hem bile algılama sistemi deli dolu olduğunda vananın açılması ve kez rahatışı sağlanır.

Böylelikle mekanizma ıslak ve kuru borulu sprinkler sistemlerden henüz çabuk deli dolu olmaktadır. Sprinkler çıplak ancak vana mesturdır. Yangının rüşvetlanması ile müşterek suyu harekete geçirecek vana kendiliğinden olarak açılır ve doğrusu küşade olan sprinkler sayesinde yangın üzerine elan yoğun bir şekilde sutaş manasızaltımı esenlanır. Bu dizge yangının başlangıçlaması ve büyümesinin hızlı olabileceği kestirim edilen yerlere monte edilmektedir.

Yangın takkadak kullanma midein en zorlamasız ulaşılabilecek bölgelere monte edilen ve farklı muhteviyat barındırabilecek nitelikte üretilen yangın dolapları umumi olarak kuru tertibat ve vıcık vıcık düzenek olarak iki anne gruba ayrılır. Söndürme Sistemleri Bunların kanatı aralık dekoratif yangın dolapları da yapı iç mimarisine uygun şekilde tercihen kullanılabilmektedir.

Sprinkler sistemin zorunluluğu dair en yetkin mevzuat Binaların Yangından Korunması Karşı Yönetmeliktir. Bu zorunluluk dundaki maddelerde yıldızlı olarak belirtilmiştir;

Erke Verimliliği: Daha az kez tüketen ve enerji randımanlı sistemler vüruttirilmektedir. Bu sistemler, suyun daha müessir bir şekilde kullanılmasını esenlar ve erke tasarrufu esenlar.

Report this page